Mainos
Mainos

Huippukokki vinkkaa: Näin opit tekemään liharuoalle maukkaan kastikkeen

Monella on omat bravuurinsa liharuoissa, mutta harvempi taitaa kastikkeiden valmistamisen. Kermaisen sinappikastikkeen valmistaminen on kuitenkin yllättävän helppoa. HK:n tuotekehityskokki Tero Honkaniemi kertoo Lihakoulu-blogissa, kuinka sinustakin voi kuoriutua oikea kastikemestari!

Kastikkeet tuottavat liharuokien kohdalla monelle päänvaivaa. Oikeilla vinkeillä lihan seuraksi on kuitenkin helppo valmistaa kastike, joka täydentää koko aterian.

– Kermainen sinappikastike on hyvin yksinkertainen kastike, joka sopii etenkin possuruoille, Honkaniemi neuvoo blogissaan.

Honkaniemi antaa blogissaan myös käytännöllisiä vinkkejä siihen, millaisiin seikkoihin kastikkeen valmistamisen edetessä kannattaa kiinnittää huomiota.

– Nesteen haihduttamisessa ei yhtään auta se, että vaikka sitä keittäisi kuinka paljon kovempaa, se ei sen nopeampaa haihdu. Mitä laakeampi kattila, sitä nopeammin neste haihtuu, Honkaniemi vinkkaa.

Katso Tero Honkaniemen Lihakoulu-blogista, kuinka täydellinen lehtipihvi valmistuu!

Lue myös:

Kuvat: Shutterstock

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme