Mainos
Mainos

Huippumalli: Kauneusleikkauksia ei voi koskaan olla liikaa

Entiselle huippumalli Janice Dickinsonille mikään ei ole tarpeeksi, jos kyse on kauneusleikkauksista. Tähti suunnittelee lisää toimenpiteitä itselleen. Tavoitteena on saavuttaa parhaimman näköinen vartalo koko maailmassa.

Janice Dickinson, 55, aikoo täyttää ja kiristää ihoaan lisää. Tähti on muun muassa käyttänyt botoxia säännöllisesti 40-vuotiaasta lähtien, suurentanut rintojaan ja käynyt rasvaimussa. Vuonna 2008 hän myönsi, että on käyttänyt yli 100 000 dollaria kauneusleikkauksiin ja erilaisiin kosmeettisiin toimenpiteisiin.

Nyt Dickinsonilla on harkinnassa kaulankiristysleikkaus, jossa iho tiukennetaan niskasta käsin.

– Kauneusleikkauksia ei voi koskaan olla liikaa. Haluan tuntea oloni hyväksi. Teen mitä tahansa, jotta viihdyn kehossani. Haluan, että vartaloni on parhaimman näköinen koko maailmassa, Dickinson myöntää.

Kauneusleikkauksien ihannoimisesta huolimatta tähti ei päästäisi tytärtänsä plastiikkakirurgin veitsen alle. Dickinson kuvailee itseään maailman normaaleimmaksi ja suojelevimmaksi äidiksi.

MTV3/Helmi

Lähde: torontosun.com

Kuva: Wireimage/AOP

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme