Mainos
Mainos

Huulipunalla kevyt meikki

Huulipuna on kauden trendituote, joka on tehnyt uuden paluun huulikiiltojen rinnalle. Punan etuna huulikiiltoon nähden on sen hyvä pysyvyys. Huulipunallakin on mahdollista saada lopputulos, joka ei näytä liian meikatulta.

Katso meikkivinkki videolta!

Katsomo-video ei ole saatavilla

Suomalaiset rakastavat huulikiiltoja niiden keveän lopputuloksen takia. Luonnollinen ja kevyt väri on kuitenkin mahdollista saada myös huulipunalla. Tärkeintä on valita sävy, joka ei ole liian tumma.

Helmen muuttumisleikkiin saapuneen Satu Wertin tumma silmämeikki kaipasi rinnalleen vaaleita huulia. Meikkitaiteilija Riia Koivisto valitsi Sadulle nuden ruskeansävyisen huulipunan. Puna levitettiin huulille siveltimellä tasaisen lopputuloksen aikaansaamiseksi. Sitä ennen huulet rajattiin kevyesti.

Voidemainen puna tekee silkkihuulet

Sadun huulille valittiin Nivean uudesta Chantal Thomassin meikkikokoelmasta nude ruskeansävyinen huulipuna. Huulipunan pehmeät öljyt ja vahat tekevät koostumuksesta voidemaisen. Puna tuntuu huulilla silkkiseltä.

Artikkelin tarjoaa:

Kuvat: Tommi Penttinen

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme