Mainos
Mainos

Hyvä itsetunto parantaa orgasmia

Nainen, ole ylpeä sukupuolielimistäsi, niin saat helpommin orgasmin. Tutkimus osoittaa, että naisen itsetunto vaikuttaa orgasmiherkkyyteen.

Ne naiset, jotka pitävät sukupuolielimistään ja suhtautuvat niihin positiivisesti saavat muita herkemmin orgasmin, kertoo uutistoimisto UPI. Selitys tälle on aivan looginen. Nämä naiset pystyvät rentoutumaan helpommin.

Tutkimus kertoo, että naisen itsetunto ja kuva omasta kehostaan olivat ratkaisevia orgasmiherkkyyttä mitattaessa.

Tutkijoiden mielestä tulos on merkittävä, sillä vielä nykyäänkin naisten sukupuolielimen ajatellaan olevan likainen ja hävettävä asia, jota pitäisi siistiä ja puhdistaa jatkuvasti. Tämä muuttaa helposti naisen suhtautumista omaan kehoonsa kielteisemmäksi.

Miehet suhtautuvat keskimäärin positiivisemmin naisen kehoon ja sukupuolielimiin kuin naiset itse. Tutkimus tehtiin Yhdysvalloissa ja siihen osallistui 362 naista ja 241 miestä. Tutkimus julkaistiin International Journal of Sexual Health -lehdessä.


Kommentoi!

Teksti: MTV3/Helmi

Kuva: Shutterstock

Lähde: UPI

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot