Mainos
Mainos

Jack Nicholson: Vetovoimani on kadonnut

73-vuotias näyttelijä Jack Nicholson myöntää menettäneensä vetovoimansa naisten keskuudessa.

Legendaarinen Hollywood-hurmuri, näyttelijä Jack Nicholson on tapaillut liutaa kauniita naisia, kuten Lara Flynn Boylea ja Anjelica Hustonia. 73 vuotta täytettyään mies kuitenkin epäilee charminsa hälvenneen.

Joulukuussa 2010 ensi-iltansa saanut How Do You Know -elokuvan tähti Jack Nicholson kertoo olevansa vielä villi nuorimies sydämeltään, mutta tähti ymmärtää kuitenkin rajoitteensa.

– En voi enää iskeä naisia julkisilla paikoilla. En vain päättänyt tätä, vaan se ei vaan enää tunnu oikealta minun iässäni. Jos miehet ovat rehellisiä, kaikki mitä he tekevät tai minne he menevät, on heille mahdollisuus tavata naisia. Elämässäni on ollut kausia, jolloin tunsin olevani naisten mielestä omituisen vastustamaton. En ole siinä kunnossa enää ja se surettaa minua, Nicholson kertoo.

Nicholsonilla on lapsia monesta eri suhteesta: Jennifer, 47,ex-vaimo Sandra Knightin kanssa, Caleb, 40, Susan Anspachin kanssa, 29-vuotias Honey suhteesta Winnie Hollmanin kanssa ja 20-vuotias Lorraine ja 18-vuotias Ray romanssistaan Rebecca Broussardin kanssa.

Teksti: MTV3/Helmi

Lähde: Femalefirst.co.uk

Kuva: Getty Images

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme