Mainos
Mainos

Jada Pinkett Smith: En syö koskaan herkutellakseni!

Jada Pinkett Smithin heikkous ovat pizza ja ranskalaiset, mutta tähti ei syö ruokaa vain herkutellakseen. Tärkeämpää on ruoan ravintoarvo.

Näyttelijä Jada Pinkett Smith, 40, myöntää, että syö isovanhempansa neuvosta ruokaa vain ravinnokseen. Lueteltuaan lempiherkkunsa hän lisäsi, että ruoan maku ei ole tärkeintä, vaan se, mitä ruoka vaikuttaa kehoon.

– Ranskanperunat ja pizza… yhdessä. Jos voisin syödä ranskalaisia ja pizzaa joka päivä, eläisin pelkästään niillä. Oikea ruokavalioni sen sijaan, no, en syö nautinnon vuoksi, Pinkett Smith kertoo.

– Minulla oli todennäköisesti ainoa isoäiti, joka ei osannut laittaa ruokaa. Hän oli surkea kokki ja opetti minulle, että ruokaa ei syödä sen maun takia vaan ravinnon tähden. Olen pitänyt sen mielessäni vuosien varrella, joten voin syödä mitä tahansa terveellistä.

– Syön runsasproteiinista ruokaa, paljon vihreää ja hyviä hiilihydraatteja, jotta en tule kaatumaan rähmälleni maahan, Pinkett Smith lisää.

Lue myös:


MTV3/Helmi

Lähde: Femalefirst.co.uk

Kuvat: Splash

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme