Mainos
Mainos

Jalkapallo erotti Robbie Williamsin rakkaastaan

Laulaja Robbie Williamsin kihlattu muutti pois parin yhteisestä kodista, sillä laulaja ei puhu muusta kuin jalkapallosta.

Robbie Williamsin kihlattu Ayda Field ei jaksanut enää kuunnella miehen jalkapallojuttuja ja muutti äitinsä luokse asumaan. Suuri jalkapallofani Williams seuraa nimittäin herkeämättä maailmanmestaruuskisoja.

Amerikkalainen näyttelijätär lähti parin yhteisestä kodista, mutta ero ei kuitenkaan ole lopullinen. Nainen lupasi palata kotiin heti, kun maailmanmestaruuskisat ovat ohi.

– Ayda kertoi, että tarvitsee rauhaa. Robbie ei ole puhunut muusta kuin jalkapallosta monen päivän ajan. Hän on kutsunut ystäväporukoita katsomaan matseja kotiteatterissaan, lähde kertoo.

– Normaalisti mikään ei tule Aydan ja Robbien väliin, mutta tällä kertaa Audy on päättänyt ottaa aikaa itselleen ja hemmotella itseään kylpylähoidoilla. Hän palaa kotiin, kun Robbie lakkaa katsomasta jalkapallomatseja.

Monet naiset voivat varmasti samaistua ongelmaan jäätyään jalkapalloleskeksi heinäkuuhun asti.

(MTV3 Helmi)

Kuva: WireImage / AOP

Lähde: The Sun

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme