Mainos
Mainos

Julia Roberts lihoi

Julia Roberts keräsi kiloja siroon vartaloonsa, kun hän kuvasi elokuvaa Italiassa. Tähden suurinta herkkua oli pitsa, jota hän mussutti aamusta iltaan. Kuvausten päätyttyä hän olisi tarvinnut suurempikokoisia vaatteita ylleen.

Yleensä Hollywood-näyttelijät noudattavat tiukkaa ruokavaliota, jotta he pysyisivät laihana. Näyttelijä Julia Roberts lihoi yli neljä kiloa, kun hän hurahti pitsansyöntiin Italiassa. Tähti kuvasi saaapasmaassa elokuvaa Eat Pray Love, joka tulee Suomessa ensi-iltaan syksyllä.

Pitsanhimo ei ollut täysin näyttelijän syytä, sillä elokuvan juoneen kuului, että Robertsin näyttelemä päähenkilö lihoaa Italiassa ollessaan. Pitsa oli olennainen osa Italiassa kuvattuja kohtauksia. Julia ei halunnut, että elokuvan näkevät ihmiset ihmettelevät, miksi tähti ei muutu pulleammaksi.

Lihoaminen ei kuitenkaan juurikaan näkynyt Robertsin olemuksessa, sillä tähden vartalo oli ennen Italian-kuvausreissua hoikassa kunnossa.

MTV3/Helmi

Lähde: Daily Mail

Kuva: Wireimage/AOP

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme