Mainos
Mainos

Julkkikset ovat ihastuneet erikoisiin legginseihin, katso kuvat!

Legginsit ovat raivanneet tiensä suomalaisnaisten vaatekaappeihin, mutta samat pöksyt ovat myös useiden julkkisten luottovaate.

Maailmanluokan tähdet ovat tavallisten kaduntallaajien tapaan löytäneet legginsit osaksi jokapäiväistä tyyliään.

Povipommi Katie Price viihtyy eläinkuosissa. Price kiskoo mielellään jalkaansa myös räväkät legginsit, joita koristaa räväkkä leopardikuosi.

Ashley Tisdale on mieltynyt meleeratun harmaisiin 3/4-pituisiin legginseihin.Tisdalen esimerkin mukaisesti legginsit sopivat mainiosti urheiluun.

Laulaja Avril Lavigne tapaa täydentää räväkän tyylinsä erikoisilla legginseillä. Laulajatar on mieltynyt erityisesti punaiseen ja mustaan väriin tyylilleen uskollisena.

Beyoncé on kokeilunhaluinen pukeutumisen saralla. Laulaja oli vastikään innostunut kiskomaan jalkaansa hyvin erikoiset siniset legginsit.

Nicole Richien sporttisen arkityylin täydentävän huomaamattomat legginsit. Richie on arkipukeutumisessaan hyvin mukavuudenhaluinen, ja mikäs olisikaan sen mukavampi housuvalinta kuin joustavat legginsit.

Gwen Stefanin kerrostettuun pukeutumistyyliin istuvat legginsit mitä mainioimmin. Huomaamattomampi legginsivalinta takaa sen, että huomio kiinnittyy säärien sijaan muualle vaatetukseen.

MTV3/Helmi

Kuvat: Splash

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme