Mainos
Mainos

Julkkiskokki selvittää: Eroaako luomutuotteen maku tavallisesta?

Jamie Oliverin kokkikoulu Australiassa -sarjassa tutkitaan luomulihan ja tavallisen lihan eroja.

Jamie Oliverin kokkikoulu Australiassa -sarjassa huippukokki JamieOliver haluaa antaa australialaisille ongelmanuorille mahdollisuuden parempaan tulevaisuuteen kouluttamalla heidät ravintolatyöntekijöiksi.

Sarjan tämän sunnuntain jaksossa matkataan maaseudulle. Siellä kokkikokelaat opettelevat tunnistamaan luomuruokaa teollisesta markettitavarasta. Mutta onko luomu todella eri makuista? Maistavatko vasta kokkaamisen maailmaan totuttelevat nuoret eroa?

Jaksossa nähdään myös, hyväksyykö Jamie ravintolan sisutuksen, jota on suunniteltu yötä päivää?

AVAlla 27.1.2013 klo 12.50!

AVA

Kuvat: Splash, AVA

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme