Mainos
Mainos

Jupe Tuomola on pelimies - ja rakastaa totuutta

Kaksosten tähtimerkin alla syntynyt Jupe Tuomola on tähtikarttansa perusteella armoton flirttailija, joka verbaalisen lahjakkuutensa avulla pystyisi myymään rollaattoreita rullalautailijoille. Toisaalta astrologiset asetelmat kertovat, että hänen sisimmässään on syvä ja aito kaipaus totuuteen - ja turvallisuuteen.

Vapaalla ja viihteellä -ohjelman tähtivieraana ollut Jupe Tuomola kertoi hämmästyneensä sitä, miten ensimmäistä kertaa tavattu ihminen pystyy sanomaan hänestä lause toisensa jälkeen totuuksia, jotka osuvat tarkasti maaliin silloinkin, kun se ei ole niin mukavaa.

Helmen oman astrologin Merja Hirvisaaren kanssa tähtikuvioihinsa ensimmäistä kertaa perehtynyt Jupe Tuomola hyväksyi omakseen niin tulkinnan kaksijakoisesta kaksosluonteesta kuin kartan yhdeksännessä huoneessa sijaitsevan Venuksen mukanaan tuomasta totuuden rakkaudestakin. Vain kuvaus terävästä älystä sai hänet hetkeksi nikottelemaan, mutta siitäkin syntyi naurava yhteisymmärrys, kun todettiin huikaisevaan hurmaustaitoon liittyvän myös kyvyn esittää vaatimatonta.

Minna Ottavainen kyseli astrologilta miten moista pakkausta pitäisi työkaverien käsitellä, mutta sai neuvon tyytyä siihen, että Jupelle täytyy vain antaa anteeksi ihan kaikki - minkäs sille voi, jos kerta kaikkiaan on hurmaavaksi syntynyt?

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme