Mainos
Mainos

Kahdeksan kertaa naimisissa – etsii uutta miestä!

Lähes kaikki rakastavat häitä, mutta tämä brittinainen on niin koukussa naimisiinmenoon, että on ollut aviossa kahdeksan kertaa!

Kävellessään alttarille, jossa hänen tuleva aviomiehensä odottaa, Rosemaris Chanie tuntee jännitystä – joka kerta. Tunne ei ole laantunut, vaikka nainen on tehnyt saman jo kahdeksan kertaa!

Kirjassaan Who Takes This Woman? 50-vuotias Chanie myöntää olevansa hääaddikti.

– Olen koukussa naimisiinmenoon. Rakastan häitä ja ideaa kumppanin löytämisestä loppuiäksi. Aina kun olen kävellyt alttarille, se on ollut elämäni tärkein hetki, nainen kertoo.

– Ihmiset luulevat, että pidän avioliittoa vitsinä, mutta se ei voisi olla kauempana totuudesta. En vain ole löytänyt unelmieni prinssiä, mutta tiedän hänen olevan jossain.

Erojen syynä pettäminen ja omistushalu

Lontoosta kotoisin oleva Chanie meni ensimmäisen kerran naimisiin 18-vuotiaana vuoden seurustelun jälkeen. Kaksi vuotta myöhemmin hän erosi 27-vuotiaasta miehestään epäiltyään tämän pettäneen häntä.

Seuraava liitto tuli vain kuusi kuukautta myöhemmin, mutta sitä seurasi ero neljän kuukauden kuluttua, sillä amerikkalainen aviomies osoittautui liian omitushaluiseksi. Allekirjoitettuaan avioeron Chanie tuli kuitenkin toisiin aatoksiin ja kun mies lupasi muuttua, he avioituivat uudelleen. Liitto ei kuitenkaan kestänyt.

Nainen päätti, ettei enää menisi naimisiin niin nopeasti. Hän seurusteli kolme vuotta ja sai kaksi tytärtä seuraavan poikaystävänsä kanssa, ennen kuin avioitui. Sitten Chanie sai kuulla vuokraisännältään Gordonilta, että aviomies petti häntä ja hankki eron.

– Gordon ja minä ystävystyimme ja hän auttoi minua kamalan ajan yli. Muutaman kuukauden kuluttua hän kosi minua neljän karaatin sormuksella. Hän tiesi, etten rakasta häntä, mutta halusi pitää huolta minusta ja tytöistäni.

Avioliitto päättyi 18 kuukautta myöhemmin, kun mies ilmoitti perheen muuttavan Afrikkaan. Chanie ei tahtonut lähteä mukaan, joten pari päätti erota.

Nainen muutti kuitenkin Yhdysvaltoihin, jossa hän avioitui kuudennen miehensä kanssa. Pari vietti vielä toisetkin häät miehen vanhempien toiveesta, mutta mustasukkaisuus piinasi liittoa. Chanie palasi Iso-Britanniaan ja pisti eron vireille.

Sarja-avioituja käveli alttarille seitsemännen kerran vuoden kuluttua. Tällä kertaa liitto kesti peräti kahdeksan vuotta, mutta pari erosi vuonna 2007.

Edes unelmien häät eivät auttaneet

Chanie tapasi viimeisimmän aviomiehensä Garyn elokuussa 2008, kun tämä tuli korjaamaan hänen pesukonettaan.

– Menimme naimisiin muutaman kuukauden kuluttua. Olin pukeutunut keijusiipiin ja valkoiseen pukuun, sillä tahdoin satuhäät.

Vaikka nainen sai lopulta unelmiensa häät, pari muutti erilleen vuoden 2010 alussa.

– Maxwell on ollut tähänastisista miehistäni suosikkini, mutta hän ei pystynyt antamaan minulle taloudellista turvaa, jonka toivoin.

Tyttäret eivät aio seurata impulsiivisen äitinsä jalanjälkiä. He ovat kihloissa ja sanovat aikovansa avioitua vain kerran.

– Ystäväni ja perheeni ovat taatusti kyllästyneitä hääkutsuihini, mutta haluavat minulle vain parasta, Chanie kertoo.

Hän on kertonut aviomiehilleen kaikista liitoistaan, mutta nämä eivät ole sitä pelästyneet. Hän uskoo miesten rakastuvan hänessä juuri seikkailunhaluun. He haluavat tehdä hänet onnelliseksi ja toivovat olevansa Se oikea.

– Haluan yhdeksännen aviomieheni rakastavan minua kaikkine vikoineni, antavan minun olla itsenäinen, mutta saavan minut tuntemaan oloni turvalliseksi.

(MTV3 Helmi)

Kuvat: Futureimagebank.com

Lähde: The Sun

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme