Mainos
Mainos

Katso kuvat: Nämä optiset illuusiot pistävät pään pyörälle!

Värikkäät spiraalit näyttävät liikkuvan, vaikkeivät liiku: ne vain hämäävät aivojasi!

Kuvien spiraalit ovat optisia illuusioita: ne näyttävät liikkuvan, vaikka pysyvät todellisuudessa paikallaan. Voit tuijottaa kuvia suoraan, tai katsoa hieman niiden ohi.

Huom! Kuvista voi aiheutua herkimmille päänsärkyä, joten älä tuijota niitä liian kauan.


Kun kohdistat katseesi yhteen spiraaliin, toinen näyttää pyörivän. Kun käännät katseesi tavoittamaan liikettä, se pysähtyy!

Tämän "spiraalin" eri kierrokset tuntuvat liikkuvan, kun katsot niitä. Jos kuitenkin katsot suoraan vihertävien neliöiden muodostamaan renkaaseen, sen liike lakkaa.

Keltaisen ja violetin sävyinen spiraali näyttää pyörivän loputtomasti ympäri.

Vihreän ja violetin sävyinen pyörre tuntuu imaisevan katsojan mukaansa. Kokeile tuijottaa hieman spiraalin ohi, ja havaitset sen elävän omaa elämäänsä!

MTV3/Helmi

Kuvat: Shutterstock

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot