Mainos
Mainos

Katsojat haluavat nähdä AVAlla elokuvia

AVAn äänestyksessä kysyttiin, mitä ohjelmia katsojat haluaisivat mieluiten nähdä kanavalla. Lähes kolmasosa vastaajista oli sitä mieltä, että elokuvat ovat kaikkien mieluisinta katsottavaa.

AVAn äänestyksessä katsojilta tiedusteltiin, minkälaisia ohjelmia he haluaisivat nähdä kanavalla. Lähes 30 prosenttia vastaajista haluaisi nähdä AVAlla elokuvia.

Katsojien pyyntöön on vastattu, sillä AVAlla nähdään keväällä monia huippuelokuvia. AVAn starttipäivänä katsojia hemmotellaan kotimaisella 8 päivää ensi-iltaan -elokuvalla. Tiedossa on myös monia Hollywood-klassikoita, kuten Thelma & Louise.

– Hyviä elokuvia tulee yleensä vain viikonloppuisin muilta kanavilta. Olisi kiva nähdä elokuvia viikollakin, toivoo nimimerkki Tiinuli.

Noin 22 prosenttia toivoi, että kanavalla nähtäisiin draamasarjoja.

– Niin monen kanavan prime time täyttyy nykyisin rikossarjoista. Enemmän kuin mielelläni näkisin myös jotain aivan muuta – kunnolla tehtyä ihmissuhdedraamaa, toivoo Monalisa.

– Haluaisin enemmän laadukkaita pohjoismaisia sekä eurooppalaisia sarjoja, ehdottaa puolestaan Metune.

Myös huumori vetoaa AVAn katsojiin. Noin 17 prosenttia äänestykseen osallistuneista toivoi, että kanava toisi kotisohvalle naurua ja iloa.

– Lifestyle-ohjelmat kärsivät inflaatiosta maailmalla eivätkä ne meinaa saada katsojia. Huumori, kuten hauskat kotivideot, piilokamerat, sekä elokuvat ovat selkeässä kasvussa ja sopivat kanavan kevyeen tunnelmaan, toteaa Marjatta L.

Vähiten kiinnostusta äänestyksessä herättivät kotimaiset lifestyle-ohjelmat, joita toivoi vain noin 9 prosenttia vastaajista.

(MTV3)

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot