Mainos
Mainos

Katy Perry: Aion olla edelleen seksikäs!

Avioliitto Russell Brandin kanssa ei ole rauhoittanut laulajatar Katy Perryä. Nainen kertoo, että aikoo jatkossakin olla aivan yhtä seksikäs kuin ennen.

Laulajatar Katy Perry meni naimisiin brittiläisen koomikon Russell Brandin kanssa viime kuussa. Poptähti sanoo, että odottaa jo kovasti perheenlisäystä, mutta ei aio hillitä provosoivaa tyyliänsä.

– Ihmiset ovat sanoneet minulle, että nyt kun olet naimisissa, sinusta tulee tylsä. Minä sanon, että katsokaa Beyoncéa! Hän on todella seksikäs, mutta silti naimisissa. Minä en aio olla yhtään vähemmän seksikäs tai provosoiva, Perry sanoo.

– On ihanaa olla naimisissa. Haluan saada lapsia ja perustaa perheen. Jotkut ihmiset saattavat hidastaa menoa sen jälkeen, kun ovat löytäneet aviomiehensä, mutta minä olen edelleen nuori. Minulla on paljon energiaa ja omia tavoitteita. Olen hyvin itsenäinen, kuten kissa, hän jatkaa.

Nainen kertoo olevansa tietoinen seksikkäästä olemuksestaan.

– Olen hyvä tyttö, koska uskon rakkauteen, rehellisyyteen ja kunnioitukseen. Olen paha tyttö, koska minusta on hauskaa härnätä. Tiedän, että minussa on myös seksikkyyttä.

MTV3/Helmi

Lähde: FemaleFirst.co.uk

Kuva: Dave Hogan / Getty Images

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme