Mainos
Mainos

Keeley Hazell: Säästä luontoa seksillä

Alastonkuvistaan tunnettu brittiläinen glamourmalli Keeley Hazell, 23, on entinen paha tyttö. Koululintsarista on kasvanut varsinainen herkku, joka pystyy hyödyntämään mallivuosien taitoja uudessa ammatissaan.

Wireimages/All Over Press

Wireimages/All Over Press

Wireimages/All Over Press

Keeley Hazell, 23, aloitti mallintyöt vasta 18-vuotiaana. Sun-lehden tyttökilpailusta jymymenestykseen kivunnut Hazell keskeytti tähteyden myötä muotialan opintonsa ja keskittyi täysillä poseeraamiseen. Satsaus kannatti, sillä Hazell on brittien menestyneimpiä glamourmalleja. Hänet on myös valittu FHM-lehden seksikkäimmäksi naiseksi. Tänä vuonna nainen äänestettiin viidenneksi seksikkäimmäksi.

Entisestä poikatytöstä ja siideriä lipittävästä koululintsarista on kasvanut vetävän näköinen nuorinainen. Hazell hyödyntää mallintaitojaan myös urallaan. Hän on perustanut mallikoulu Muse management UK:n.

Wireimages/All Over Press

Hieman laulajan ja näyttelijän töitä tehnyt Hazell on nähty myös hyväntekeväisyyskampanjoissa. Esimerkiksi laajassa rintasyöpäkampanjassa esiintynyt Hazell on tehnyt niin ikään varsin erikoista poliittista työtä. Innokkaana ympäristöaktivistina tunnettu Hazell on vinkannut, että sähköä voi säästää esimerkiksi katkaisemalla valot seksin aikana.

Pikkukuvat suurenevat klikkaamalla!

Teksti: MTV3/Helmi

Lähteet: www.thesun.co.uk, www.keeleyhazell.com

Kuvat: Wireimages/All Over Press

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme