Mainos
Mainos

Keira Knightley: Joskus tunnen oloni typeräksi!

Näyttelijä Keira Knightley myöntää, ettei ole aina tuntenut ansaitsevansa menestystään. Brittitähti nousi maailmanmaineeseen jo nuorena.

Brittinäyttelijä Keira Knightley nousi julkisuuteen tähditettyään elokuvaa Parempi kuin Beckham.Viimeistään roolit elokuvasarjassa Pirates of the Caribbean ja Oscar-ehdokkuus elokuvasta Ylpeys ja ennakkoluulo tekivät Knightleystä tähden. Hän ei kuitenkaan itse tuntenut aina ansaitsevansa tähteyttään.

– Menestyin hyvin nuorena. Se oli minusta hämmentävää ja aika pelottavaa pitkään. En tuntenut ansaitsevani sitä.

– Joskus tunnen oloni typeräksi ja joskus oloni on ihan hyvä. Yleensä tällaisten päivien jälkeen, jolloin olen haastatteluissa, tunnen oloni uskomattoman tyhmäksi. Mutta asuistani voin puhua todella hienosti, tähti sanoo.

Knightley kokee kuitenkin saavansa työstään irti jotain hyödyllistä. Rooleja varten tehtävä taustatutkimus on tähdestä mielenkiintoista.

– Rakastan tutkimustyötä. Lähdin koulusta 16-vuotiaana. Minulla ei ole mitään pätevää koulutusta sen jälkeen, joten minusta se (tutkimustyö) on osa koulutustani.

Koulutuksensa kesken jättänyt tähti katuu välillä päätöstään.

– Olin hirveä snobi. Menestyin todella hyvin koulussa ja ajatus siitä, että jätin koulun 16-vuotiaana oli minusta vuosien ajan shokeerava. Nyt olen hyväksynyt asian. Mutta se on aina osa persoonallisuuttani, kivi sydämessäni.

MTV3/Helmi

Lähde: femalefirst.co.uk

Kuva: Splash

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme