Mainos
Mainos

Keira Knightley, tyttömäinen söpöläinen ja androgyyni tomboy

Keira Knightley on yhtenä päivänä superfeminiini gasellinainen ja toisena sukupuoleton poikatyttö. Punaisella matolla tyttömäisiin mekkoihin pukeutuva näyttelijä ei arkena välitä laittautumisesta. Tämä tyttö tietää, miten kravattisolmu tehdään.

Parhaillaan valkokankaalla lesboa "The edge of love" -elokuvassa näyttelevä Keira pukeutuu toisinaan vapaa-aikanaan poikamaisesti. Langanlaiha näyttelijä näyttää housupuvussa ihanan androgyyniltä. Keira onkin kertonut pitävänsä huolettomasta lookista.

– Tunnen itseni hölmöksi, jos laittaudun liikaa, tähti on kertonut.Punk-tyylisen lyhyen tukan Keira on kuitenkin jo kasvattanut pois. Pitkänä hulmuavat kutrit ja poikamaiset vaatteet ovat särmikäs yhdistelmä.

Yleensä rennosti pukeutuva Keira suostuu keikistelemään punaisella matolla täydessä tällingissä. Söpöt mekot ovat tähden tavaramerkki. Tämä harmaa laahusmekko naisella oli päällään viime helmikuussa Lontoon filmigaalassa. Avonaiset puvut korostavat tähden siroutta.

Särmää kehiin! Erikoiset musta ja punainen mekko ovat poikkeus Keiran juhlapukeutumisessa. Söpö lila mekko näyttää jo tutummalta. Keiran tyyliä havittelevan kannattaakin satsata romanttisiin yksityiskohtiin ja tyttömäisiin mekkoihin. Hiuksissa Keiralla on usein jokin juju, kuten hauska kiemura. Juhlapukeutumisen kruunaa smokey eyes -silmämeikki.

Teksti: MTV3/Helmi

Kuvat: Getty Images

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme