Mainos
Mainos

Kelly Osbournella on uusi rakas

Kelly Osbourne tunnustaa tapailevansa uutta miestä, mutta painottaa haluavansa edetä hitaasti.

Rokkari ja tv-tähti Kelly Osbourne erosi sulhostaan malli Luke Worrallista viime heinäkuussa, jolloin huhuttiin Worrallin olleen uskoton. Nyt hänen elämässään on kuitenkin uusi mies, 26-vuotias brittiläinen muusikko Rob Damian. Kelly kuitenkin haluaa edetä romanssissa rauhalliseen tahtiin.

Kun heidän deittailuaan alettiin spekuloida mediassa, Kelly kirjoitti Closer-lehden kolumnissaan:

– Se on totta. Minusta on hauskaa saada tutustua uuteen ihmiseen! Tapasin Robin Iso-Britanniassa hiljattain ja haluan edetä hitaasti. Se tarkoittaa sitä, että pidän tietyt asiat yksityisenä.

Vaikka Kelly nauttii uudesta romanssistaan, hän aikoo pitää matalaa profiilia Robista puhuessaan. Viimeeksi Kelly vaahtosi Twitterissä Lukesta, kutsuen tätä muun muassa paskiaiseksi ja hyväksikäyttäjäksi, joka oli pahinta mitä hänelle on koskaan tapahtunut.

– Monet ihmiset näkivät Twitter-tilitykseni koskien exääni. Tämä oli todennäköisesti viimeinen kerta kun puhun suhteistani medialle tällä tavoin. Olen oppinut läksyni kantapään kautta, Kelly kertoo.

Teksti: MTV3/Helmi

Lähde: Zimbio.com

Kuva: Getty Images

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme