Mainos
Mainos

Keventäjät-blogisti Erja: Leikkaus vai jumppaa?

Helmen Keventäjät -blogisti Erjalle selvisi, mistä jalan kipuilu johtuu, ja nyt hän aikoo välttää leikkaussalin jumpalla ja painonpudotuksella.

Helmen Keventäjät-blogissa etsitään kevyempää elämää ja pysyviä elämäntapamuutoksia. Kahdeksan naista ja kaksi miestä testaa Keventäjät-palvelua puolen vuoden ajan ja raportoi kokemuksistaan Helmen Keventäjät-blogissa.

Erja: Jalassani on asentovirhe

"Olin sitten erikoislääkärin konsultaatiossa jatkuvasti kipuilevan nilkkani takia.

– Lähetteessä lukee että syöt terveellisesti, sanoi ortopedi ja loi pitkän silmäyksen minuun.

– Niin teen, olen pudottanut painoa 10 kg neljässä kuukaudessa, puolustauduin hieman epäluuloisesti ja tuijotin lääkäriä taistelunhaluisesti.

– Hyvään suuntaan siis, sanoi lääkäri ja esitteli kipuilevan jalan hoitovaihtoehdot, eikä jäänyt ylipainoaiheeseen sen pitemmäksi aikaa. Erikoislääkäri parhaimmillaan.

Jalkaan on kehittynyt pitkällisen ylipainon tuloksena asentovirhe josta puolentoista vuoden jatkuva kipu johtuu. Jänne on lähes toimimaton…"

MTV3/Helmi

Kuva: Colourbox

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot