Mainos
Mainos

Khloé Kardashian perheestään: Emme ole lahjakkaita!

Tosi-tv-tähti Khloé Kardashian kertoo, että vaikka hän sisaruksineen viihtyy julkisuuden valokeilassa, ei kukaan heistä pidä itseään lahjakkaana.

Tosi-tv-konkari Khloé Kardashianin mukaan hänen perheenjäsenillään ei ole liian suuria luuloja itsestään. Nainen painottaa kuitenkin sitä, kuinka raskasta työ tosi-tv-tähtenä todellisuudessa on.

– Kukaan meistä ei kuvittele, että olisimme lahjakkaita. Kukaan meistä ei kuvittele osaavansa laulaa, näytellä tai tanssia, Khloé viittaa perheeseensä.

27-vuotiaan Kardashianin mukaan julkisuudesta tekee erityisen raskasta se, että hän sisaruksineen on ollut jatkuvasti kameroiden edessä omana itsenään.

– Minusta on hyvin haastavaa esiintyä tosi-tv-ohjelmassa ja saada ihmiset rakastumaan itseensä sellaisena, kuin mitä todella on. Olemme kuuluisia ilman mitään rooleja ja se luo minusta vielä enemmän paineita, Khloé tähdentää.

MTV3/Helmi

Lähde: Contactmusic

Kuva: Splash

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme