Mainos
Mainos

Kim Kardashian leikkii kuollutta, katso!

Seurapiirikaunotar Kim Kardashian poseeraa kuolleena uudessa mainoksessa, jonka tarkoitus on mainostaa uutta internetkampanjaa.

Kim Kardashian ottaa osaa uuteen internetkampanjaan, jossa julkkikset poseeraavat kuolleina arkussa. Kampanjassa ovat mukana myös muun muassa Lady Gaga, Justin Timberlake, Ryan Seacrest, Elijah Wood ja Usher.

Erikoisen kampanjan aikana tähdet lopettavat sosiaalisen median käytön hyväntekeväisyyden vuoksi. He kirjautuvat takaisin vasta, kun kokoon on saatu miljoona dollaria.

Kampanjan takana on Alicia KeyesinKeep A Child Alive -hyväntekeväisyysjärjestö. Kampanja järjestetään 1. joulukuuta, jolloin on Maailman aids-päivä.

Jokainen julkkis on kuvannut videolle viimeisen Twitter-viestinsä, joka näytetään heidän mainoksissaan. Julkkikset poseeraavat mainoksissa arkuissa. Tämän on tarkoitus kuvastaa heidän digitaalista kuolemaansa.

Keys kertoo, että kukaan julkkis ei kieltäytynyt kunniasta osallistua kampanjaan.

– Kun kerroin ihmisille ideasta, jokainen oli heti mukana, laulajatar vakuuttaa.

MTV3/Helmi

Lähde: DailyMail.co.uk

Kuva: Getty Images

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme