Mainos
Mainos

Kodinlavastajat loihtivat nopeasti näyttävän muutoksen

Kodinlavastajat on realitysarja sisustussuunnittelijan haasteesta: Kuinka tehdään kolkosta lukaalista kodinomainen ja tyylikäs, sekä ennen kaikkea nopeasti rahaksi muuttuva sijoitus.

Kodin lavastaminen on yksi kiinteistövälitysalan vauhdikkaimmin nousevista trendeistä. Kyseessä on tylsien ja ajan kuluttamien kotien pintapuolinen muodonmuutos halutuiksi ja kiinnostaviksi tiloiksi, joista kaupanteon yhteydessä parhaillaan tehdään tarjouskilpailuja.

Kodinlavastajat vievät katsojat paikanpäälle, lavasteiden taakse, menestyneen kanadalaisen kodinlavastusfirman Dekoran mukana.

Kiireellinen aikataulu ja erilaiset makumieltymykset tuovat oman jännitteensä tähän talonomistajan ja sisustussuunnittelijan yhteiseen projektiin, mutta loistavasta lopputuloksesta voi pienemmänkin kämpän asukki saada vinkkejä kotinsa kohentamiseen.

Kodinlavastajat AVAlla torstaisin klo 15.00. Ensimmäinen jakso poikkeuksellisesti klo 14.10.

AVA

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme