Mainos
Mainos

Koko yö sängyssä? Älä unta näe

Seitsemän minuuttia sängyssä on tarpeeksi, kertovat tutkijat.

Tutkijat ovat havainneet, että täydellinen yhdynnän kesto on seitsemästä kolmeentoista minuuttia.

Penn Staten yliopiston tutkijat haastattelivat 50 lääkäriä, sosiaalityöntekijää ja terveysasiantuntijaa, kertoo limelife.com. Useimpien mukaan kaksi minuuttia vällyjen välissä oli liian vähän, ja kolmesta seitsemään minuuttia kestävä akti juuri ja juuri keskiverto.

Suurin osa oli sitä mieltä, että yli kymmenen minuuttia yhdyntää on liian pitkään.

– Nykypäivän populaarikulttuuri on vahvistanut stereotypiaa seksuaalisesta aktiivisuudesta. Monet miehet ja naiset tuntuvat uskovan fantasiamalliin suurista peniksistä ja koko yön yhdynnöistä, yksi tutkimuksen tekijöistä kommentoi.

Toisen samantapaisen tutkimuksen mukaan seksin ihanteellinen kesto olisi 7–13 minuuttia, mutta alle seitsemän minuutin mittainen suoritus olisi aivan kohtuullinen. Yli 13 minuuttia oli liian pitkä aika.

MTV3/Helmi

Lähde: Limelife.com

Kuva: Shutterstock

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot