Mainos
Mainos

Koti parhaalla paikalla näyttää tien oikeaan suuntaan

Englantilaisessa realitysarjassa kiinteistökaupan ammattilaiset Kirstie Allsopp ja Phil Spencer etsivät asiakkailleen parasta mahdollista paikkaa – unelmakotia.

"Sijainti, sijainti, sijainti" – kuuluisa kiinteistöasiantuntijan hokema kiinteistökaupan kolmesta tärkeimmästä ja arvokkaimmasta elementistä – on myös englantilaisen realityn Koti parhaalla paikalla motto.

Jokaisessa tunnin mittaisessa jaksossa juontajakaksikko Kirstie Allsopp ja Phil Spencer tapaa kaksi eri elämäntilanteissa olevaa asuntoa etsivää pariskuntaa tai perhettä. Perheillä on toisiinsa nähden hyvin eriävät mieltymykset, vaatimukset ja budjetit asunnon hankintaa varten. Saman kaupungin sisällä näiden meriittien löytäminen tekee etsinnästä haastavaa ja mielenkiintoista.

Asuntokaupan ammattilainen ja kiinteistökolumnisti Spencer luotsaa useita kiinteistökauppaan liittyviä ohjelmia Britanniassa. Suorasanaisena tunnettu Allsopp on Britanniassa usein tavattu kasvo niin alan lehdissä kuin televisioissakin tehden mielipiteensä maansa kiinteistöpolitiikasta hyvin selväksi.

Sopivaa kotia etsitään niin välittäjiltä, tuttavilta, lehti-ilmoituksista kuin nettisivuiltakin. Paikan päälle saavuttua nähdään kolahtaako kotiovi, vai vieläkö jatketaan etsintää.

Koti parhaalla paikalla AVAlla perjantaisin klo 13.40 ja 14.05.

AVA

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot