Mainos
Mainos

"Köyhät antavat vähästäänkin, rikkaat piiloutuvat sähköaitojen taakse"

Kuusi vuotta maailmaa kiertäneet Päivi ja Santeri kertovat, mitkä paikat ovat tehneet heihin vaikutuksen ja mistä he ovat poistuneet nopeasti.

Päivi ja SanteriKanniston mukaan yksi yleinen huomio koskee maan tulotasoa. Köyhät maat ovat elämiseen monesti parempia kuin rikkaat.

− Köyhät ihmiset eivät ole ylimielisiä ja kiireisiä. He antavat vähästäänkin, kun taas rikkaat piiloutuvat sähköaitojen taakse ja yrittävät liikenteessä ajaa ihmisten päälle uudenkarheilla citymaastureillaan.

Maakohtaisesti katsottuna kaksikko pitää ranskalaista yhteiskuntaa monin tavoin ihanteellisena. Maassa arvostetaan ja rohkaistaan omien mielipiteiden, erityisesti valtavirrasta poikkeavien, esittämistä sekä kritiikkiä ja individualismia.

− Myös Hongkongin saarien kiireetön ja boheemi ilmapiiri sekä paikan fengshui (edessä meri, ympärillä vuoret) olivat mieleen, samoin brasilialaisten iloisuus ja rentous, pariskunta kertoo.

Lue koko tarina Studio55.fi-sivustolta:

MTV3/Helmi

Kuva: Shutterstock

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot