Mainos
Mainos

Köyhät ritarit: Bataatti-lihakeitto lämmittää talvipakkasilla

Herkullinen bataatti-lihakeitto sopii mainiosti lämmikkeeksi helmikuun pakkasille. Ihastu Meri-Tuuli Lindströmin ihanaan reseptiin!

  • lihaliemi
  • kypsää keittolihaa
  • 1 bataatti
  • 1 tl harissaa
  • 1 tlk punaisia kidneypapuja
  • 2 valkosipulinkynttä ohuiksi viipaloituina
  • lehtipersiljaa
  • tarjoiluun sitruunalohkoja ja creme fraichea

Ota keittoliha työlaudalle ja revi se syiden pituussuunnassa paloiksi. Leikkaa pisimpiä paloja hieman pienemmäksi. Kuori ja leikkaa bataatti noin 2 x 2cm kuutioiksi.

Kuumenna kattilassa ruokalusikallinen oliiviöljyä ja lisää siihen harissa, valkosipuli ja bataattikuutiot. Pehmennä kuutioita hetken ja lisää lihaliemi ja lihat.

Kuumenna keitto kattilassa kiehuvaksi ja lisää tarvittaessa vettä, jos liemi on liian vahvaa. Tarkista myös suolan ja harissan maku. Lisää huuhdellut kidneypavut ja anna kiehua.

Kun bataatit ovat kypsiä, lisää joukkoon silputtu persilja ja tarjoa sitruunan ja creme fraichen, sekä hyvän leivän kera.

Resepti: Meri-Tuuli Lindström

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot