Mainos
Mainos

Köyhät ritarit: Herkullinen vuohenjuusto-vesikrassipasta

Köyhien ritareiden Henri Alénin ruokalistalta löytyi vuohenjuusto-vesikrassipastaa. Sinä pystyt loihtimaan saman herkun tällä reseptillä!

  • 80 g vuohenjuustoa (Chevre)
  • 100 g kivettömiä vihreitä viinirypäleitä
  • 1 ras vesikrassia
  • 3 kevätsipulia
  • 1 appelsiini
  • suolaa ja mustapippuria
  • 200 g tuorepastaa (Giovanni Rana)
  • 0,5 dl oliiviöljyä (Lanfranchi)

Leikkaa vuohenjuustosta kuori pois ja kuutioi se karkeasti. Laita kulhoon. Raasta appelsiinin kuori ja purista mehu. Lisää vuohenjuuston joukkoon.

Lisää mukaan myös hienonnettu kevätsipuli, vesikrassi ja puolikkaat viinirypäleet sekä oliiviöljy. Keitä pasta kypsäksi, valuta ja sekoita muiden raaka-aineiden kera. Mausta pasta oliiviöljyllä, suolalla ja mustapippurilla.

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme