Mainos
Mainos

Köyhät ritarit: Hurmaava suklaasalami

Nicolas Thieulonin veikeä suklaasalamiresepti on suklaahullun unelma! Tästä ei jälkiruoka enää parane.

  • 1½–2 dl rusinoita
  • 220 g tummaa suklaata
  • 3 rkl voita
  • 6 rkl sokeria
  • 1–1½ dl rouhittuja manteleita
  • 120 g murotaikinapikkuleipiä murennettuina
  • 3 rkl hillottuja appelsiininkuoria

Liota rusinat lämpimässä vedessä. Sulata suklaa ja voi vesihauteessa. Lisää sokeri, mantelirouhe, murennetut pikkuleivät, rusinat ja appelsiininkuoret. Jäähdytä.

Muotoile taikina makkaran muotoiseksi ja kääri se kelmuun. Sulje päät tiukasti ja laita pariksi tunniksi jääkaappiin. Poista kelmu ennen tarjoamista ja leikkaa salami viipaleiksi.

Resepti: Nicolas Thieulon

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot