Mainos
Mainos

"Kun mä sinut kohtasin, oli ilta ihanin..."

Saija ja Petri tapasivat ensimmäisen kerran yhteisen ystävän juhlissa. Rakkaus syttyi ensisilmäyksellä ja kaunis tarina pääsi alkuun.

Petri kertoi, että Saijan ilmestyessä ovelle, hän tiesi, että tuo maailman kaunein nainen olisi hänen tuleva vaimonsa. Saija ei kyennyt näkemään myöskään ketään muuta juhlissa kuin Petrin.

Tiina puolestaan kertoo, ettei usko Siihen Oikeaan. Hänen mielestään oikeastaan mikä tahansa suhde voi olla hyvä ja toimiva, jos sen eteen vain tehdään reilusti töitä. Myytti sen oikean löytämisestä tekee Tiinan mielestä paljon haittaa parisuhteille, kun ihmiset eivät ole valmiita yrittämään ja panostavaan, vaan vain odottavat jotain "prinssiä valkealla ratsullaan" saapuvaksi.

Mitä mieltä sinä olet? Onko Se Oikea vain myytti vai voiko hänet todella löytää? Vai oletko kenties itse tavannut hänet? Kerro mitä silloin tapahtui ja mistä tiesit löytäneesi hänet.


Teksti: MTV3/Helmi

Kuva: Shutterstock

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme