Mainos
Mainos

Kuninkaallisen parin häälahjatoive: Ei tavaraa!

Prinsessa Victoria ja hänen sulhonsa Daniel ovat ilmoittaneet, etteivät halua häälahjoja, vain rahalahjoituksia.

Kesällä avioituvat Ruotsin kruununprinsessa Victoria ja hänen sulhonsa Daniel ovat julkistaneet häälahjatoiveensa Ruotsin elinkeinoelämälle, kertoo Metro-lehti.

Pari ei ilmoituksensa mukaan halua tavaraa, vaan toivoo elinkeinoelämän lahjoittavan rahaa aihetta varta vasten perustetulle hääsäätiölle, Kronprinsessparets Bröllopsstiftelselle, joka auttaa saamillaan varoilla muun muassa lapsia ja nuoria.

Myös parin häistä intoilevia tavallisia kansalaisia kehotetaan osoittamaan lahjansa säätiölle, kertoo ksml.fi. Häitä voi kuitenkin muistaa myös muin tavoin: esimerkiksi Österåkersin kunta on perustanut juhlan kunniaksi erityisen lukemis- ja kirjoittamishäiriörahaston.

– Kruununprinsessa on itse puhunut avoimesti dysleksiaan liittyvistä ongelmistaan. Tällä tavoin haluamme kunnioittaa ja huomioida kruununprinsessaa, ja samalla tuetaan hyvää tarkoitusta, totesi Ingela Gardner Sundström, kunnanhallituksen puheenjohtaja uutistoimisto TT:lle.

MTV3/Helmi
Lähde: Metro, Ksml.fi

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme