Mainos
Mainos

Kuva, josta kaikki puhuvat

Yhdysvaltalainen Glamour-lehti julkaisi kuvan mallista ja koko syyskuun numero on myyty loppuun. Mistä kuvasta oikein on kyse?

Yhdysvaltojen suurkaupungeissa Glamourin syyskuun numero on myyty loppuun. Syy on sivulla 194 komeileva kuva normaalikokoisesta valokuvamallista. Malli on 20-vuotias ihan tavallisen näköinen, kaunis Lizzie Miller. Miller on täysityöllistetty malli ja normaalimittainen. Hänellä on kaunis pieni pömppövatsa totutun litteän pyykkilaudan sijaan.

Glamour Magazine teki jutun omassa kehossaan viihtymisestä ja Milleriä pyydettiin malliksi. Nyt lehti on saanut kilokaupalla palautetta, jossa mallia ylistetään. Syyskuun numerosta on tulossa lehden kaikkien aikojen myydyin numero.

– Olen selannut lehtiä toistensa perään vain löytääkseni jonkun kaltaiseni. Ei ketään. Olin jo alkanut uskoa, että minussa on jotain vikaa. Sitten J.Lo ja Beyoncé tekivät muodoista seksikkäitä ja yhtäkkiä olinkin kaunis, Lizzie Miller kertoo.

Teksti: MTV3/Helmi

Kuva: Glamour-lehden verkkosivut

Lähde: Glamour Magazine

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme