Mainos
Mainos

Kylän hurja remontti saa ihmeitä aikaan

Hurja remontti -sarjasta tuttu Ty Pennington ottaa Britanniassa tehdyssä sarjassaan Kylän hurja remontti muutoskohteekseen kokonaisen kylän.

AVA aloittaa sarjan toisen tuotantokauden, jossa käsittelyyn pääsee Portisheadin maauimala, jota ollaan sulkemassa sen huonon kunnon vuoksi.

Portisheadin asukkaat haluavat vakuuttaa päättäjät, että rakkaan maauimalan voi palauttaa entiseen loistoonsa ja pyytävät Tyn joukkoineen apuun. Ty vastaa epätoivoisten kyläläisten avunhuutoon ja ottaa käsittelyynsä sulku-uhan alla olevan uimalan.

Työnsarkaa riittää, kun yhdessä viikossa on saatava allas puhdistettua, pukuhuoneet remontoitua ja lasten leikkipaikka rakennettua, kaiken muun kasvojenkohotuksen lisäksi vieläpä vaatimattomalla budjetilla.

Saadaanko kyläläiset koottua yhteen auttamaan Tyta saamaan mammuttimainen muuttumiskohde valmiiksi ja palauttamaan vanha maauimala entiseen loistoonsa?

Kylän hurja remontti AVAlla torstaisin kello 20.00.

AVA

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot