Mainos
Mainos

Kyselytutkimus: Naiset napostelevat salaa

Uusi kyselytutkimus paljastaa, että naiset sortuvat naposteluun ja tekevät sitä kaiken lisäksi salassa muilta, Daily Mail uutisoi.

Yksi kolmesta naisesta myöntää napostelevansa salassa muilta, American Pistachio Growersin tekemä kyselytutkimus paljastaa. Jopa 33 prosenttia kyselyyn vastanneista harrasti salasyömistä, sillä he eivät uskaltaneet näyttää muille, mitä he söivät. Kaksi kolmesta piti syöpöttelynsä salassa jopa omalta kumppaniltaan. Puolet kyselyyn osallistuneista myönsi häpeävänsä tapaansa.

Melkein puolet paljasti olevansa häpeissään siitä kuinka usein he napostelevat jotakin, kun taas 55 prosenttia inhosi sitä, että ihmiset luulevat heidän syövän liian paljon. Vastanneista 19 prosenttia ei halua ihmisten luulevan, että he tekevät epäterveellisiä ruokavalintoja.

Alan asiantuntija ei kuitenkaan patista naisia olemaan turhan tiukkoja itselleen.

– Satunnainen napostelu ei ole pahasta. Itse asiassa välipalat voivat olla tärkeä osa terveellisiä ruokatottumuksia. Valitsemalla välipaloja, jotka ovat ravitsevia ja hyvänmakuisia, vähennät syyllisyyden tuntoasi ja tarvetta salailla syömistäsi, apulaisprofessori Cathy Kapica Tuftsin yliopistolta kertoo.

Lue myös:

MTV3/Helmi

Kuva: Shutterstock

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot