Mainos
Mainos

Laihdu pysyvästi hauskan vinkin avulla!

Jos yrität pudottaa painoa, ja haluat tulosten olevan pysyviä, kannattaa harkita elämäntapojen uusimista motivoituneen ystävän kanssa. Voitte kannustaa toisianne ja jakaa hyödyllisiä vinkkejä painonpudotukseen liittyen.

Oletko yrittänyt useita erilaisia dieettejä ja muita keinoja pudottaa painoa? Ratkaisu todelliseen muutokseen saattaa löytyä yllättävän läheltä. Fitness magazinen mukaan tehokas keino painonpudotukseen on aloittaa muutos ystävän kanssa. Lehden mukaan tällä tavoin tuloksista saadaan pysyvämpiä, ja etuna on tietysti se, että painonpudotuksesta saattaa tulla hyvinkin hauska kokemus!

Idea on yksinkertainen. Etsi joku toinen, joka haluaa myös pudottaa painoansa, ja aloittakaa urakka yhdessä. Keskustelkaa tavoitteistanne, kannustakaa toisianne, urheilkaa yhdessä ja haastakaa toisianne terveellisempään elämään. Kokeile – kokemus voi osoittautua sekä tehokkaaksi että hauskaksi!

MTV/Helmi

Lähde: Glamour.com

Kuva: Shutterstock

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme