Mainos
Mainos

Laihduttajan kilokriisi: Mitä minusta jää jäljelle?

Keventäjät-blogisti Erja on pohtinut kevenemisen henkistä puolta. Millainen on uusi, normaalipainoinen Erja? Mitkä ovat uuden identiteetin rakennusaineet?

Helmen Keventäjät-blogissa etsitään kevyempää elämää ja pysyviä elämäntapamuutoksia. Kahdeksan naista ja kaksi miestä testaavat Keventäjät-palvelua puolen vuoden ajan ja kertovat kokemuksistaan Helmen Keventäjät-blogissa.

Erja: Pohdiskelua

"Jos saan pudotettua vuoden loppuun mennessä 20 kiloa ja vuoden 2012 loppuun mennessä vielä kymmenen kiloa lisää, niin mitä minusta on sitten jäljellä? Jokseenkin normaalipainoinen 53-vuotias nainen, mutta olenko sama Erja kuin kaksi vuotta aiemmin? Mitä niiden rasvakilojen mukana lähtee? Mikä on ollut tuon kolmenkymmenen kilon panssarin merkitys minulle, miten se on muokannut minua ja persoonaani?"

MTV3/Helmi

Kuva: Shutterstock

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot