Mainos
Mainos

LeAnn Rimes haluaa karata vihille!

Heti kun avioero edellisestä aviomiehestä tulee voimaan, LeAnn Rimes tahtoo naimisiin näyttelijäpoikaystävänsä kanssa.

Laulajatar LeAnn Rimes on niin rakastunut poikaystäväänsä, näyttelijä Eddie Cibrianiin, että haluaa tämän kanssa heti naimisiin. Kompastuskivenä on se, että pariskunnan molemmat ovat vielä naimisissa edellisten puolisoidensa kanssa.

In Touch -lehden lähteen mukaan kantritähti ja näyttelijä aikovat karata heti vihille kun heidän avioeronsa tulevat voimaan.

– He ovat todella innoissaan avioliitosta, mutta joutuvat odottamaan, että molempien avioerot ovat valmiit, lähde kertoo.

– LeAnn ei tahdo suuria, hulppeita häitä kuten edellisellä kerralla. Nyt hän haluaa vain naimisiin nopeasti. Hän haluaisi karata vihille.

Parin suhteen huhutaan alkaneen Northern Lights -elokuvan kuvauksissa. 36-vuotias Cibrian haki eroa mallivaimostaan Brandi Glanvillesta viime elokuussa. 27-vuotiaan Rimesin ja Dean Sheremetin avioero tulee voimaan kesäkuussa.

Cibrianilla on kaksi lasta avioliitostaan Glanvillen kanssa. Lähteen mukaan laulajatar tulee hyvin toimeen heidän kanssaan.

– Hän rakastaa lapsia ja hemmottelee heitä. Hän teke mitä tahansa pitääkseen Eddien tyytyväisenä.

(MTV3 Helmi)

Kuva: WireImage / AOP

Lähde: In Touch

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme