Mainos
Mainos

Leiki rohkeasti väreillä

Kesällä on aika panostaa värikkäisiin huuliin. Helmen muuttumisleikkiin saapuneen Sirpa Tornikosken huulet viimeisteltiin punalla, joka häikäisi upeudellaan kaikki - aina itse muuttujaa myöden.

Katsomo-video ei ole saatavilla

Meikkitaiteilija Riia Koivisto valitsi Sirpan meikkiin oranssinpunaisen huulipunan, joka on kesän trendiväri. Kesän muita hittisävyjä ovat pinkit sävyt ja vahva lila.

Huulipuna on paitsi oiva kesämeikki, myös kiireisen ihmisen pelastus. Jos meikkaamiseen ei aamulla jää aikaa, on helpointa levittää huulille nopeasti kirkasta huulipunaa, joka terävöittää katseen oitis.

Tällä kertaa Riia ei rajannut huulia, vaan levitti punan siististi siveltimellä. Huultenrajauskynästä on kuitenkin apua, kun haluaa lisää pysyvyyttä punalle. Oiva apu on myös väritön huultenrajauskynä, joka pitää huulipunan hyvin paikallaan, mutta ei jätä huulille tarkkaa rajaa.

Silkkinen puna kesähetkiin

Sirpalle valittiin Nivean Colour Passion by Chantal Thomas -huulipuna, jonka voimakkaiden hienojakoisten pigmenttien ainutlaatuinen yhdistelmä tekee huulipunasta erittäin peittävän yhdellä sipaisulla. Pehmeät öljyt ja vahat tekevät koostumuksesta voidemaisen ja saavat huulipunan tuntumaan huulilla silkkiseltä.

Artikkelin tarjoaa:

Artikkelin tarjoaa:

Kuvat: Tommi Penttinen, NIVEA

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme