Mainos
Mainos

Lindsay Lohan on liian nuori kuolemaan

Linsay Lohan on tehnyt singlen Too Young To Die. Tähden isän mielestä kappaleen sanat kuvaavat hyvin Lindsayn tämän hetkistä elämäntilannetta.

Lindsay Lohan on nauhoittanut uuden singlen. Britney Spearsin entisen poikaystävän tuottama balladi on jo vuotanut internetiin. Biisin nimi on Too Young To Die. Tähti laulaa rakastumisen vaaroista.

Tähden isä tulkitsee laulun sanat eri tavalla. Miehen mielestä kappaleen sanat ovat osuvia, sillä Lindsay on hänen mukaansa koukussa reseptilääkkeisiin. Näyttelijä tarvitsisi apua riippuvuudesta eroon pääsemiseen. Laulun voi siis tällä tavalla tulkiten käsittää epätoivoiseksi avunhuudoksi.

Lindsay Lohan on kokeillut pop-tähteyttä aiemmin vuosina 2004 ja 2005. Hänet tuomittiin juuri 90 päiväksi vankilaan ehdonalaisen rikkomisesta. Tähti aikonee tuomion suorittamisen jälkeen muuttaa elämänsä suuntaa, jos laulun sanomaan isän näkökulmasta on uskominen.

MTV3/Helmi

Lähde: contactmusic.com

Kuva: Gettyimages

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme