Mainos
Mainos

Lukupiiri: Huumeäidin tarina raapaisee pintaa

Helmessä luetaan hyviä, keskustelua herättäviä kirjoja! Esittelemme viikoittain lukemisen arvoisen, naisen elämästä kertovan, naisen kirjoittaman tai naista muuten koskettavan kirjan, jonka voit voittaa omaksesi.

Tällä viikolla Helmen Lukupiirissä Maria arvosteli Karin Mäkelän teoksenValkea voima.

"Valkea voima on tositarina siitä, miten huumeet voittavat jopa äidinrakkauden; kun riippuvuus on tarpeeksi voimakas, eivät mitkään perustelut pidä äitiä irti huumepiikistä. Hintaa Mäkelän riippuvuudesta maksavat hänen perheensä lisäksi Mäkelä itse: miten antaa lapsille eväät hyvään elämään, kun itse toimii täysin päinvastoin? Miten ohjeistaa jälkeläisiään kunnon kansalaisiksi, kun joutuu vastaamaan heidän puheluihinsa kesken ryöstökeikan?

Mäkelän lapset sijoitetaan sijaiskoteihin, kuka minnekin. Koska äiti on huumeidenkäyttäjä, hänen jokaista sanaansa tulee epäillä. Kun äiti on huolissaan poikansa hallusinaatioista tai masennuksesta, hänen käsketään pitää vähemmän yhteyttä lapsiinsa. Äidin esimerkkihän on vähintään haitallinen, sen täytyy olla pojan oireilun syynä!"

Haluatko voittaa kirjan omaksesi?

MTV3/Helmi

Kuva: Shutterstock

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot