Mainos
Mainos

Luotatko omaan intuitioosi? Kerro meille tarinasi!

Onko sinulla vahvoja ennakkoaavistuksia joita et oikein osaa aina selittää? Kerro tarinasi viikkokyselyssämme!

Intuitiota voisi sanoa ihmisen sisäiseksi ääneksi, vaistoksi, jopa omaksi pieneksi neuvonantajaksi. Intuitio tarkoittaakin välitöntä tietämistä, jota on vaikea järjellä selittää.

Kyseinen sisäinen tietämys näkyy arjessa vahvana ennakkoaavistuksena: juuri kun ajattelit soittaa ystävällesi, siinä samassa tämä soittaakin sinulle, ja niin edelleen. Intuitio ohjaa meitä valinnoissamme ja päätöksissämme, joskus aivan huomaamattammekin.

Onko sinulla vahva intuitio? Kerro meille tarinasi, oletko seurannut omaa intuitiotasi ja minne se sinut vei – vai onko intuitiosi hakoteillä? Jos intuitiosi varoittaa esimerkiksi uudesta tuttavuudesta, seuraatko tuota sisäistä ääntäsi? Vastaa viikkokyselyymme ja kerro meille tarinasi!

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot