Mainos
Mainos

Madonna haastettiin oikeuteen vaatteiden takia

Madonnan ja hänen tyttärensä Lourdesin vaatemalliston nimi on ollut rekisteröitynä toiselle yritykselle jo vuodesta 1997. Yhtiö on haastanut tähden oikeuteen, sillä pelkää oman vaatemerkkinsä jäävän Madonnan tuotteiden varjoon.

Madonnan ja hänen tyttärensä Lourdes Leonin Material Girl -nuortenvaatemalliston nimen käytöstä on erimielisyyksiä. Kalifornialainen vaateyritys L.A. Triumph on haastanut Madonnan oikeuteen malliston nimen käyttämisestä.

L.A. Triumphin mielestä Madonnan pitäisi antaa tekemästään voitostaan osuus yhtiölle, sillä myös se on myynyt nuorisolle tarkoitettuja Material Girl -vaatteita Yhdysvalloissa jo vuodesta 1997 lähtien. Yhtiön mukaan Material Girl -nimen käyttäminen harhaanjohtaa kuluttajia.

Yhtiö on käyttänyt suuria summia omien nuorten vaatteidensa mainostamiseen samalla nimellä. Madonnan ja L.A. Triumphin brändit kilpailevat nyt keskenään samoista asiakkaista.

MTV3/Helmi

Lähde: Popeater.com

Kuva: Wireimage/AOP

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot