Mainos
Mainos

Madonna puolustaa kiusattuja

Supertähti Madonna tuntee sympatiaa niitä nuoria ihmisiä kohtaan, jotka tuntevat olevansa ulkopuolisia. Nainen kertoo, että oli itsekin kouluaikoinaan outolintu ja tunsi olonsa eristetyksi ja yksinäiseksi.

Kuka olisi uskonut, että suosittu laulajatar Madonna oli koulussa se outo nuori, jota muut lapset vieroksuivat? Laulajatar avautui menneisyydestään Ellen DeGeneresin talkshowssa.

– Voin todellakin samastua niihin nuoriin, jotka tuntevat olonsa eristetyiksi ja yksinäisiksi. Olin todella yksinäinen lapsi ja teini. En koskaan sopeutunut koulussa muiden joukkoon. En ollut urheilijatyyppiä, enkä erityisen älykäs. En tuntenut kuuluvani mihinkään ryhmään, vaan olin outolintu, popin kuningatar tilitti.

Madonna osoitti huolensa myös teini-ikäisten itsemurhatilastoja kohtaan Yhdysvalloissa.

– Olen erittäin huolissani ja surullinen siitä, kuinka paljon teini-ikäiset tekevät itsemurhia kiusaamisen takia. Se on täysin käsittämätöntä, Madonna totesi.

Laulajatar kertoo, että on tehnyt kaikkensa, jotta hänen omat lapsensa eivät tuomitsisi muita.

– Me puhumme paljon siitä, kuinka tärkeää on, että ei tuomitse erilaisia ihmisiä, Madonna vakuuttaa.

MTV3/Helmi

Lähde: FemaleFirst.co.uk

Kuva: Getty Images

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme