Mainos
Mainos

Martha taitaa neuvot ja niksit

Martha Stewart Show on päivittäinen keskustelu- ja lifestyle -ohjelma täynnä hyödyllisiä ja yllättäviä arjen vinkkejä.

Ohjelma ihastuttaa ja inspiroi katsojia laajoilla aihealueilla aina kokkauksesta ja vieraiden kestitsemisestä käsitöihin ja sisustamiseen. Illan emäntänä on tietenkin Martha Stewart.

Martha Stewart on amerikkalainen liikenainen, kirjailija ja toimittaja, joka on saavuttanut merkittävän aseman amerikkalaisessa liike-elämässä. Pörssimeklarina ja mallinakin toiminut Stewart on luonut ympärilleen isoja konsepteja kuten lehden ja tv-ohjelmia.

Sarja on kuvattu live-yleisön edessä New Yorkissa. Martha on kutsunut jokaiseen jaksoon vieraita elämän mitä moninaisimmilta osa-aluilta. Vieraat ovat Hollywood-tähtiä, tunnettuja tv-kasvoja, kaiken kansan viihdyttäjiä sekä omien alojensa asiantuntijoita, kuten kokkeja ja artesaaneja.

Jaksot koostuvat erilaisista osioista, joissa käsitellään niin ruuan laittoa, käsitöitä, puutarhan hoitoa kuin sisustamistakin. Myös Marthan vieraat puuhastelevat Marthan kanssa päivän aiheeseen liittyvien askartelujen parissa ja saavat sakset käteensä siinä missä upottavat sormensa jauhoihinkin.

Martha antaa vinkkejä taloudenpitoon, leipomiseen ja sisustukseen 17.1.2011 alkaen joka arkipäivä AVAlla klo 17.

AVA

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot