Mainos
Mainos

Mary-Kate Olsen: Rakastan kävellä kotona alasti

Olsenin kaksoset Mary-Kate ja Ashley Olsen ovat lanseeranneet oman korumalliston. Toinen kaksosista, Mary-Kate on paljastanut, että hänellä on varsin omalaatuinen tapa pitää koruja. Tähti nimittäin kävelee kotonaan alasti vain korkokenkiin ja koruihin pukeutuneena.

Kaksoset menivät korusuunnittelija Robert Lee Morrisin oppiin jo vuonna 2008, ja nyt he ovat lanseeranneet oman mallistonsa Elizabeth and James -merkin alla. Mallisto on jaettu Bar ja Crest -mallistoihin. Sormuksia, riipuksia, kalvosinnappeja ja korvakoruja sisältävien mallistojen vetonauloina ovat muun muassa kahden sormen peittävät sormukset sekä käärmeaiheiset ja nuolikuvioiset korut. Kaksosten tarkoituksena on ollut suunnitella luksuskoruja edullisesti.

Muotifriikki Mary-Kate Olsen on paljastanut, että vaikka hän rakastaa muotia, kaikkein mieluiten hän käyskentelee vain asusteisiin pukeutuneena. "Kävelen mieluiten kotonani alasti vain korkokengät jalassani. Se on niin hauskaa. Kaikki ystäväni tietävät, että tykkään käyskennellä vain kimonoon ja koruihin pukeutuneena, tai alasti ja koruihin pukeutuneena", Mary-Kate paljastaa.

Teksti: MTV3/Helmi

Lähteet: elleuk.com, femalefirst.co.uk

Kuva: Wireimages/AOp

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme