Mainos
Mainos

Mary - kauppojen kuningatar

Britannian karismaattisin vähittäismyyjäekspertti ryhtyy pelastamaan kamppailevia yksityisiä pikkukauppoja.

Myyntiguru Mary Portas on asettanut itselleen päämäärän. Nainen on päättänyt auttaa Britanniaa pitämään kamppailevien pienten putiikkien omistajat leivissään. Toteuttaakseen suunnitelmansa pitää sivukauppojen ovet auki, Mary tekee näyttävän väliintulon kaupan johtoportaaseen ja pistää putiikissa tuulemaan.

Maryllä on vuosien kokemus myynninedistämisestä ja erehtymätöntä tietotaitoa kaupanteosta. Jokaisessa jaksossa tämä muodikas bisnesleidi tekee visiitin yhteen henkensä edestä taistelevaan pikkuputiikkiin ja etsii käsiinsä myyntiä hidastavat tekijät. Missiona on kääntää myynti nousuun ja tuoda kadotettu glamour takaisin shoppailuun.

Maryn strategia on ensin vierailla autettavassa kohteessaan omistajien poissa ollessa. Tehtyään katastrofiarvioinnin, hän ottaa kaupan haltuun, pistää onnettomat omistajat takaisin ruotuun ja toivoo päivän päätteeksi kaupan vihdoinkin tekevän voittoa.

Uudella tuotantokaudella Mary miettii isojen markettien puristuksissa oleville lähikaupoille selviytymisstrategioita. Muutoksen kohteina näemme muun muassa leipomon, kyläkaupan ja vihannesmyymälän.

Mary - kauppojen kuningatar keskiviikkoisin kello 12.30.

AVA

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot