Mainos
Mainos

Mel B:n tavoite tälle vuodelle: Vauva!

Spice Girls -bändistä tuttu Melanie Brown haluaisi saada pian lapsen aviomiehensä Stephen Belafonten kanssa. Pariskunta kasvattaa yhdessä jo kolmea tyttöä.

Mel B haluaa lapsen. Entinen Spaissari-tähti on jo 12-vuotiaan Phoenix-tyttären sekä 3-vuotiaan Angelin äiti ja auttaa lisäksi kasvattamaan miehensä Stephen Belafonten 6-vuotiasta Giselle-tyttöä. Kaksikko kuitenkin kaipaisi myös yhteisiä jälkeläisiä.

– Minulla on aina vauvakuume. Toivottavasti tulen raskaaksi vuoden loppuun mennessä tai, jos en, niin ensi vuonna. Rakastan lapsia.

Tähti oli vuosia vain ystävä Belafonten kanssa, kunnen duo aloitti romanttisen suhteen. 35-vuotias Mel B uskoo, että ystävyys oli hyvä alku vahvalle liitolle.

– Mikä on onnellisen avioliiton salaisuus? Menin naimisiin parhaan ystäväni kanssa. Olemme olleet ystäviä 10 vuotta. Se (suhteen alku) ei ollut koskaan kiusallista, koska tunsimme toisemme niin hyvin. Ymmärrän, miten se voisi olla kiusallista, mutta meille se oli vain hauskaa, tähti kertoi Reveal-lehdelle.

MTV3/Helmi

Lähde: femalefirst.co.uk

Kuva: Splash

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme