Mainos
Mainos

Mestareiden opastuksella tutustutaan AVAlla italialaisen keittiön saloihin

Vieläkö parmesaani maistuu samalta kuin ennen ja mummon lasagne on yhtä ainutlaatuista?

Kansainvälisestikin tunnetut kokit Antonio Carluccio ja Gennaro Contaldo palaavat kotimaahansa Italiaan neljänkymmenen vuoden jälkeen katsomaan miten italialainen kulttuuri on tänä aikana muuttunut ja etenkin, miten se on vaikuttanut italialaiseen ruokakulttuuriin.

Antonion ja Gennaron italiassa ruoalla oli perheissä keskeinen asema, reseptit kiersivät äidiltä tyttärelle ja ruoanlaittoa pidettiin arvossaan. Moni asia on muuttunut, mutta paljon löytyy myös tuttua, kun kokit istuvat paikallisten perheiden pöytään ja seuraavat italialaisten arkea Emilia Romagnan maakunnassa

Italialaiset mestarit AVAlla keskiviikkoisin klo 21.00 alkaen 11.7.2012.

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme