Mainos
Mainos

Metro: Näin popilmiö Lady Gaga sai nimensä

Lady Gaga kertoi Larry King Live -ohjelmassa lapsuudestaan ja suosionsa taustoista. Haastattelusta kirjoittaa Metro-lehti.

Lady Gaga, oikealta nimeltään Stefani Germanotta, paljasti Larry King Live -ohjelmassa mistä on saanut taiteilijanimensä.

– Sain lempinimen New Yorkissa ystäviltäni. Tein performanssitaidetta ja ihmiset alkoivat kutsua minua Gagaksi Queen-yhtyeen Radio Gaga -kappaleen mukaan, Metro-lehti kirjoittaa hänen kertoneen.

Suureen suosioon noussut laulaja sanoi tienneensä syntymästään saakka haluavansa olla esiintyjä.

– Olen aina tiennyt, että kohtaloni on olla esiintyjä enkä suostu lopettamaan. Minun pitäisi varmaan pitää hieman taukoa ja lähteä lomalle, mutta kuolen mieluummin lavalle kuin palmun alle.

Tie menestykseen ei kuitenkaan ollut helppo.

– Olin tarjoilijana monta vuotta. Olen myös työskennellyt baarimikkona ja tanssityttönä. Tienasin melko hyvin ja käytin kaikki rahani demoihin ja mainosjulisteisiin, joilla houkuttelin ihmisiä katsomaan esityksiäni, tähti kertoo.

Lady Gaga on myynyt yli 15 miljoonaa albumia ympäri maailmaa. Time-lehti listasi hänet yhdeksi maailman vaikutusvaltaisimmista ihmisistä.

(MTV3 Helmi)

Kuva: WireImage / AOP

Lähde: Metro-lehti

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme