Mainos
Mainos

Mies ja nainen sanoivat toisilleen tahdon – jo 99. kerran

Lauren ja David Blair ovat uusineet avioliittovalansa peräti 99 kertaa. Vaimo Lauren on jäänyt koukkuun miehensä kultaisiin sanoihin, thefrisky.com uutisoi.

Lauren ja David Blair menivät naimisiin vuonna 1984. Yksi kerta ei kuitenkaan riittänyt avioparille, sillä tähän vuoteen mennessä Blairit ovat uusineet aviovalansa 99 kertaa. Jo vuonna 2001 pariskunta pääsi Guinnessin ennätystenkirjaan avioparina, joka oli uusinut valansa useammin kuin kukaan muu. Tuolloin he olivat tehneet saman tempauksen vasta 66 kertaa.

– Tiesimme että olemme luodut toisillemme ja halusimme jatkuvasti jakaa tämän vau-elämyksen. Rakastan katsoa Davidin silmiin kun hän sanoo minulle valansa. Tiedän että tämä mies tulee rakastamaan minua siihen päivään saakka kunnes kuolen. Toki David tulee kertomaan sinulle, että hän tekee saman häämatkojen takia, Lauren kertoo.

Lue myös:

MTV3/Helmi

Lähde: frisky.com

Kuvat: Shutterstock/Lanchy

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme